Υπηρεσίες

Κατασκευή Eshop Hosting Συντήρηση Τεχνική Υποστήριξη

Υπηρεσίες & Διαδικασία

Με βάση τον τύπο του καταστήματός σας και τις κατηγορίες προϊόντων σας, σχεδιάζουμε ένα πρότυπο για να δείτε πώς περίπου θα είναι το eshop σας. Αφού μας κάνετε τις υποδείξεις σας, κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές και προχωρούμε στην κατασκευή.

Δεύτερο βήμα είναι η κατασκευή, όπου κάνουμε το σχέδιο ώστε να έχει την απαραίτητη λειτουργικότητα. Λειτουργούμε πάντα με γνώμωνα την εμπειρία των χρηστών και το SEO. Σε αυτό το στάδιο δημιουργούμε τα απαραίτητα emails για το domain σας.

Αυτό είναι το τελευταίο στάδιο πριν σας παραδώσουμε το ηλεκτρονικό σας  κατάστημα. Εδώ, συνδέουμε το eshop με το domain σας. Έπειτα συνδέουμε με εργαλεία της Google και του Facebook.

Αρχικά συνδέουμε με το Google Tag Manager, στη συνέχεια με το Google Analytics, εγκαθιστούμε το Facebook Pixel, και τέλος συνδέουμε με το  Google Search Console και υποβάλουμε το νέο σας eshop στη μηχανή αναζήτησης της Google.

Μετά την παράδοση του eshop, σας δείχνουμε πως λειτουργεί η πλατφόρμα, και πώς να κάνετε διαχείριση των προϊόντων και παραγγελιών. Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Analytics και το Google Search Console για να δείτε τα νούμερα του eshop.

Τέλος, αναλαμβάνουμε την φιλοξενία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος στους Servers μας και την συντήρηση του (security, updates, backups). Επίσης, σας παρέχουμε τεχνική υποστήριξη όταν τη χρειάζεστε.

Εύκολη διαχείρηση

Απλή διαχειριστική πλατφόρμα και εκπαίδευση.

Έτοιμο για Marketing

Το eshop σας είναι έτοιμο για κάθε ενέργεια marketing.

Ταχήτητα

Χρήση τεχνικών και εργαλείων για ελάχιστο χρόνο φόρτωσης.

Analytics

Σωστή εγκατάσταση εργαλείων για ακριβείς μετρήσεις.

Κόστος Κατασκευής και Συντήρησης

*Με την υπηρεσία της κατασκευής δεν υπάρχει δέσμευση για την υπηρεσία hosting και συντήρησης.

0 Εφάπαξ

Τιμή Κατασκευής
eshop

0 /μήνα

Τιμή Συντήρησης
eshop